H2O Zero EU

MBANI UJIN TË PASUR DHE JO ZBUTUR NGA KRIPA

100%

Është pasuria minerale që uji juaj ruan falë zgjidhjes sonë

Zgjidhja jonë.

SISTEMI KUNDËR GELQERËS VORTEX “Arago-20”

Zgjidhja jonë është unike dhe e çertifikuar, lejon tretjen e gurit gëlqeror edhe nga ujërat më të forta (shkalla e lartë TH franceze). Është alternativa më e mirë ndaj zbutësit të ujit me krip.

Falë fenomenit të tij të vorbullës, uji rigjenerohet në çast gjatë kalimit të tij nëpër sistem, i cili do të shpërbëjë gurin gëlqeror (kalcit) duke u shndërruar kështu në një pluhur inert dhe jo ngjitës (aragonit).

PRANIA E GURIT GËLQEROR NË UJË ËSHTË SHENJË E PASURISË MINERALE, POR PA TRAJTIM TË UJIT KY I FUNDIT BËHET:

AVANTAZHET E INSTALIMIT TONË H2O

Përdoruesi përfiton nga një garanci unike e pajisjes për 10 vite, si dhe ndjekje falas për një periudhë prej një viti për të ndjekur zhvillimin e rezultateve në shtëpi.

This is the heading

REDUKTIMI I SHTRESËS GËLQERORE NË PAJISJET E SHTËPISË TUAJA

This is the heading

KUJDESJA PËR LËKURËN DHE FLOKET TUAJ

This is the heading

KURSIM NË KONSUMIN E ENERGJISË

This is the heading

MË PAK RREZIK PËR RRJEDHJE

DHE MË SHUMË…

INSTALIM I THJESHTE ME ZERO MIRËMBAJTJE DHE ZERO RRËMUJË

Kurseni hapësirë në dhomën tuaj sanitare, pa rezervuar kripe, pa lidhje elektrike dhe pa tërheqje të tubave të kullimit të kanalizimeve falë thjeshtësisë së instalimit të zgjedhjes tonë anti-gëlqeror

DËSHIRONI NJË OFERTË?

BEKIM SHABANI

MENAXHER I ZHVILLIMIT
DISTRIBUTOR EKSKLUZIV PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

VALON DEMIRI

AGJENT SHITJESH PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI