H2O Zero EU

Cilat janë rreziqet e llumit të krijuara nga korrozioni?

Korrozioni është një sëmundje e krijuar nga mosrregullimi midis këtyre tre elementëve: UJI, OKSIGJENI dhe MATERIALE, të cilat manifestohen me krijimin e baltes në ujë korrosiv, i cili bën që uji të bëhet i turbullt.

20220627_144349-768x1024

Zgjidhja jonë

Sistemi ynë i heqjes së llumit Oksidativ.

Heqësi ynë i llumit është një zgjidhje trajtimi unike që pa drenazh ose shpërndarje, pastron dhe eliminon të gjithë llumin. Largimi i tij është natyral dhe autonom.

Falë fenomenit të vorteksit, uji rigjenerohet menjëherë kur kalojnë përmes sistemit tonë, i cili do të shkatërrojë çdo lloj lëngu (bakterial, algë ose metalik) dhe do të shmangë formimin e incrustimeve në rrjet.

Rezultatet tona

+10 vjet përvojë në fushën e trajtimit të ujit me procese fizike, ne jemi liderë në treg në Gjenevë dhe në Francë. Ndjekja rigoroze e klientëve tanë na lejon të arrijmë 100% kënaqësi të klientëve!

+700

Shtëpi të mbrojtura

+180

Ndërtesa të mbrojtura

+100

Klientë të kënaqur

Instalimi i thjeshtë pa nevojë për mirëmbajtje dhe pa ndotur ambientin

 

Instalimi i tij është i thjeshtë dhe pa ndryshime të mëdha, ky lidhet në daljen e sistemit të ngrohjes pas qarkullimit, duke lejuar që gjithë instalimi juaj të mbrohet

DËSHIRONI NJË OFERTË?

BEKIM SHABANI

MENAXHER I ZHVILLIMIT
DISTRIBUTOR EKSKLUZIV PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI

VALON DEMIRI

AGJENT SHITJESH PËR KOSOVË DHE SHQIPËRI