H2O Zero EU

MUND TË LËVIZNI RRETH HARTËS DUKE PËRDORUR MAUSIN DHE TË ZBULONI ARRITJE TË NDRYSHME DUKE KLIKUAR NË LOGOT BLU DHE TË KUQE.
Icon-map-red-1018x1024
Icon-map-blue-1024x1024

H2O ZERO ende po rritet

+100

PARTNER (HIDRUALIK, INSTALUES TË NXEMJEVE, NDËRTUES, ZHVILLUES, INXHINIERË)

+200

ZBUTESAT TË UJIT ME KRIPË ZËVENDËSOHEN ÇDO VIT

+3700

OBJEKTE ENDE NË FUNKSION QË NGA 2015

Projektet sanitare:

__________________________________________________________________

PROJEKTET E NGROHJES:

__________________________________________________________________

BËJENI ZGJEDHJEN TUAJ !

Keni përfitim nga një garanci unike për pajisjen për 10 vjet, si dhe Përcjellje falas për një periudhë prej një viti për të ndjekur zhvillimin e rezultateve në shtëpinë tuaj.