H2O Zero EU

ZGJEDHJE TË PËRSHTATURA PËR ÇDO LLOJ NEVOJE

Sistemi ynë i Eleminimit të llumit “OXYDO-25″

Heqësi ynë i llumit është një zgjidhje unike trajtimi që pastron dhe eliminon të gjithë llumrat pa e kulluar ose shpëlarë instalimin. Heqja e llumit është natyrale dhe autonome.

Sistemi ynë kundërformimit të gëlqeres “ARAGO-20”

Zgjidhja jonë është unike dhe e certifikuar, lejon të shkrin gëlqeren  edhe nga ujërat më të forta (shkallë të lartë Francez “TH”). Është alternativa më e mirë ndaj zbutësit të ujit me kripë.

Çdo vit zëvendësojmë më shumë se 1,000 zbutësa uji me kripë me zgjidhjen tonë.

Për të zbuluar objektet tona të ndryshme dhe klientët tanë të ndryshëm që kanë besuar në ne!

Fqinjët tuaj janë pajisur, pse jo edhe ju?

100% KËNAQSHMËRIA

Ju përfitoni nga një mbështetje e rigoroze dhe një garanci 10-vjeçare për pajisjen!

Victor Goncalves

Produkte shumë të cilësisë së lartë dhe rezultate super efektive. Biznes i jashtëzakonshëm.

(26-12-2022)

Suprahead Studio

Një kompani e vetëdijesuar ndaj mjedisit me efikasitet të pafund. E rekomandojmë me ngulm!

(15-01-2023)

Antoine Lafourcade

Në rajonin tonë ku guri gëlqeror është shumë i pranishëm në ujë, zgjidhja H2O Zero ka bërë vërtet të mundur që të shihet ndryshimi! Për më tepër, ekipi është sa profesional aq edhe miqësor!

(19-01-2023)

Victor Petraru

Produkt i shkëlqyer për trajtimin e ujit. Guri gëlqeror nuk është më një problem

(26-06-2021)

Ndjekni lajmet tona dhe merrni këshilla praktike dhe ekonomike!

Keni nevojë për informacion ose këshilla?