H2O Zero EU

ZBUTËSI VORTEX: NJË KOMBINIM I NJË ANTIGUROR DHE NJË SHKALUESI!!

JENI MË SHUMË UTHull E BARDHË APO KIMIKE?
Në këtë video do të shihni një rrjet hidraulik sanitar, i cili pastrohet natyrshëm falë sistemit tonë VORTEX SOFTENER , ne mund të shohim qartë pllakat gëlqerore që dalin nga tubacionet. (Video e realizuar në një rrjet kullash ftohëse industriale)

NGA Vjen shkallarimi?

Uji, edhe me një përmbajtje të ulët mineralesh, do të ketë tendencë të rritet, është një kombinim i magnezit dhe kalciumit të cilët kristalizohen, dhe me kalimin e kohës, do të ngjitet në murin e tubit, do të vendoset në ngrohësin e ujit dhe do të jetë i dukshëm në Forma e ngjeshjes në të gjitha pajisjet tuaja shtëpiake dhe sanitare.

PSE DESKALIM?

Rëndësia e heqjes së pluhurit është thelbësore për të shmangur një plakje të përshpejtuar të pajisjeve tuaja sanitare që shkakton ndryshimin e tyre (p.sh.: ngrohës uji). Sistemi ynë ju lejon të parashikoni formimin e gurit gëlqeror, efekti i tij i fuqishëm Vortex do t’ju lejojë të hiqni pluhurin të gjithë instalimin tuaj pak nga pak derisa uji të dalë. Në të vërtetë, rrjedha e ujit nuk është më laminare (vijë e drejtë), por bëhet vorbull, e cila lejon që muret e tubit të fërkohen dhe të hiqen copat e gurit gëlqeror.

NËSE JENI TË INTERESUAR DHE DËSHIRONI MË SHUMË INFORMACION...

MOS NGURONI TË NA KONTAKTONI