H2O Zero EU

SI HUMBET NATYROSHT LLOMA NXEHMESE? ESHTE E MUNDSHME...

DHE PO, EFEKTI VORTEX ËSHTË KUDO!

Efekti i vorbullës, ose i quajtur edhe efekti spirale venturi, ciklonik, trigonometrik, është i pranishëm në disa lloje aplikimesh:

Mbledhja mjekësore, plazma (gjaku) me centrifugë
Pajisje shtëpiake, fshesat e famshme Dyson me efekt ciklon
Kuzhina, rrotulluesi i sallatës që krijon një lëvizje rrethore

Forca e saj kryesore vjen nga rrotullimi i saj dhe lëvizja rrethore që sjell.

CENTRIFUGO PËR EKSTRAKTIMIN E PLAZMES NGA GJAKUT

EFEKTI CIKLONIK I DYSON

SI LIND IDEJA E EFEKTIT TË VORTEKSIT DHE UJIT?

Duhet të kthehemi në shekullin e 19-të, në Austri, Viktor Schauberger ishte një nga pararendësit në fushën e ujit, ai flet për dinamizimin (vitalizimin) falë efektit Vortex. Ai tregon se efekti i vorbullës është një faktor kryesor, duke krijuar turbulenca në rrymat e ujit duke lejuar që uji të rigjenerohet dhe të ruajë cilësinë e ujit të burimit.

VIDEO REFERENCA: UJËRBENDERËT - VIKTOR SCHAUBERGER

Shkencëtari i dytë, ky japonez ( Masaru Emoto ), shqyrtoi të njëjtën temë të dinamizimit të ujit. Pas 11 vitesh eksperimentesh dhe mijëra mostrave të molekulave të ujit, ai vërtetoi se uji i cili nuk është në mjedisin e tij natyror (p.sh. në tubacionet tona), humbet strukturën e tij molekulare pak nga pak derisa bëhet i vdekur (i denatyruar) Si rezultat, uji bëhet gërryes dhe i çekuilibruar. Është një fenomen fizik dhe natyror, ky i fundit përshpejtohet kur uji futet me forcë dhe nënshtrohet në tuba dhe kalon në fusha magnetike, gradualisht do të devitalizohet.

VIDEO REFERENCE: THE HIDDEN MESSAGES OF WATER - MASARU EMOTO

H2O TEKNOLOGJIA ZERO - HISTORI

• Krijimi: 2009
• Teknologjia: me origjinë austriake dhe e patentuar
• Marketingu: 2011
• Prodhimi: Fabrika jonë e prodhimit në Itali dhe montimi në Francë
• Certifikimi: Miratuar në të gjithë Evropën, Kanada, SHBA dhe Lindjen e Mesme
• Instalimet në botë: +400,000 sisteme në shërbim

KUPTIMI SI FORMOHET LLUMRA?

Llumi krijohet për shkak të një çekuilibri midis trekëndëshit: UJI-MATERIALE-OXYGEN (një shembull tjetër i çekuilibrit: zjarri, Nxehtësia-OXIDIZUES-KARBURANTIT ). Për të marrë pikat e Dr. Schauberger, uji denatyrohet gradualisht duke qarkulluar në një lak në qarkun e mbyllur (radiator/dysheme me ngrohje), bëhet i vdekur dhe gërryes, sulmon gjithçka rreth tij, është gypat, bojleri, pompa, valvola etj. Pikërisht në këtë moment uji bëhet i zi dhe mbushet me materie pezull, përgjithësisht të përbërë nga hekur, zink, bakër, alumin (për dyshemenë e ngrohjes gjejmë baktere dhe alga, uji bëhet i gjelbër, kujdes, këto të fundit janë shumë të dëmshme dhe gjithashtu materiale sulmuese) Pa trajtimin e ujit, fenomeni i llumit do të shfaqet dhe vetëm një zgjidhje do të shfaqet në këtë moment: heqja e llumit (nuk mjafton një shpëlarje e thjeshtë)

PRANIA E KORROZIONIT VJEN NE FORMA TE NDRYSHME: PASOJO, NJË HUMBJE E THJESHTË NXEHTËSISË NË ZËVENDËSIM TË PLOTË TË BOILERIT:

FUNKSIONIMI I MBLEDHësit të llumit? Rrjedha e ujit do të kalojë sistemin e llumit, ai do të rigjenerohet dhe rrotullimi i tij për shkak të efektit Vortex do të bëjë të mundur heqjen e të gjithë lëndës së pezulluar të depozituar në qarkun e mbyllur. Efekti i vorbullës (efekti venturi) do të përshpejtojë molekulat e ujit që të rezonojnë me qeramikën e integruar të teknologjisë duke emetuar valë zanore-fizike (të njëjtat valë i gjejmë në mjekësi për të shpërbërë gurët në veshka gjatë dhimbjes së dhimbjes renale). Këto valë kanë një frekuencë dhe intensitet specifik që do të përhapen në të gjithë rrjetin në mënyrë që të: • Thyeni membranat qelizore të baktereve (p.sh. algat e pranishme në dyshemenë e nxehtë) dhe lini mbetje biologjike pasive në vend të baktereve aktive (rezultati: mbetjet biologjike treten dhe shkatërrohen plotësisht) • ndarja e vazhdueshme grimcave metalike në pezullim (metale të oksiduara) derisa ato të bëhen të padukshme për syrin e lirë dhe të gjenden në formën e një grimce shumë të imët (rezultati: efekti i vorbullës çon në pasivimin e tyre në porozitetet ekzistuese të instalimit) Prandaj, sistemi ynë do të neutralizojë fenomenin e oksidimit/korrozionit (në këtë moment flasim për reduktimin e oksidimit kur uji bëhet i zi i pastër)

NËSE JENI TË INTERESUAR DHE DËSHIRONI MË SHUMË INFORMACION...

MOS NGURONI TË NA KONTAKTONI