H2O Zero EU

Pse do të kurseni 300 €/vit falë h20 Zero?

Garancia zero e kostos së mirëmbajtjes vlen sapo të ndizet uji!!

Kuptoni pse mirëmbajtja është e shtrenjtë!

Zbutësi i ujit të kripur, i cili është zgjidhja më e zakonshme e instaluar sot, është megjithatë një nga më të shtrenjtët në tregun e trajtimit të ujit. Per cfare ? Thjesht, sepse ky sistem kërkon mirëmbajtje dhe pastrim të përsëritur.

NGA VËRJEN AKTIVITETI KURSIMET?

Sistemi ynë Arago – zbutësi i vorbullës, do të bëjë të mundur trajtimin e gurit gëlqeror në mënyrë fizike dhe jo kimike. ZERO KONSUMALE / KIMIKE? Uji do të kalojë përmes sistemit tonë dhe do të krijojë një efekt vorbull, duke lejuar që uji të ristrukturohet dhe të marrë energji në mënyrë natyrale. Ju do të gjeni një ujë të pasur në cilësi, sepse nuk do t’i nënshtrohet trajtimit kimik ose demineralizues. Do të mund të shijoni ujë të pasur dhe të shëndetshëm duke shmangur problemet që lidhen me gurin gëlqeror!

Zbuloni objektet tona

NËSE JENI TË INTERESUAR DHE DËSHIRONI MË SHUMË INFORMACION...

MOS NGURONI TË NA KONTAKTONI