H2O Zero EU

Everything You Need To Know About The Salt Softener

SI FUNKSIONON ZBUTËSI I UJIT KRIPOR? CILAT JANË PËRPARËSITË DHE MANGËSIT E SAJ? PSE ËSHTË KAQ E KUSHTUESHME? PARATHËNIE Për dekada, ne jemi marrë me problemet e ngjeshjes së shkallës për shkak të ujit të pasur me minerale (kalcium dhe magnez), që quhet ujë i fortë .  Në ditët e sotme, është zbutësi i kripës […]

EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT THE SALT SOFTENER

SI FUNKSIONON ZBUTËSI I UJIT KRIPOR? CILAT JANË PËRPARËSITË DHE KUFIZIMET E SAJ? PSE ËSHTË KAQ SHQENT? PARATHËNIE Për dekada, ne jemi marrë me problemet e ngjeshjes së shkallës për shkak të ujit të pasur me minerale (kalcium dhe magnez), që quhet ujë i fortë .  Në ditët e sotme, është zbutësi i kripës që […]

Sludge Remover – How does it work??

SI HUMBET NATYROSHT LLOMA NXEHMESE? ESHTE E MUNDSHME… DHE PO, EFEKTI VORTEX ËSHTË KUDO! Efekti i vorbullës, ose i quajtur edhe efekti spirale venturi, ciklonik, trigonometrik, është i pranishëm në disa lloje aplikimesh: • Mbledhja mjekësore, plazma (gjaku) me centrifugë• Pajisje shtëpiake, fshesat e famshme Dyson me efekt ciklon• Kuzhina, rrotulluesi i sallatës që krijon […]

SAVE AN AVERAGE OF €300 PER YEAR THANKS TO OUR ZERO MAINTENANCE COSTS GUARANTEE?

Why will you save 300€/year thanks to h20 Zero? The zero maintenance cost guarantee applies as soon as the water is turned on!! Learn more about the vortex softener Understand why maintenance is expensive! The salt water softener, which is the most common solution installed today, is, however, one of the most expensive on the […]

HOW TO AVOID SLUDGE REMOVAL FROM YOUR HEATING SYSTEM AND MAINTAIN OPTIMAL HEAT EXCHANGE?

HOW TO AVOID SLUDGE REMOVAL FROM YOUR HEATING SYSTEM AND MAINTAIN OPTIMAL HEAT EXCHANGE? DISCOVER OUR NATURAL SLUDGE REMOVER CLICK HERE MAINTAINING IS EXPENSIVE!! MAINTENANCE IS SOMETHING WE DON’T LIKE, BECAUSE IT’S TIME CONSUMING, IT’S RECURRENT AND IT COMES AT A COST. A heating network is like a car, you can’t drive with an unmaintained […]

THE VORTEX SOFTENER: A COMBINATION OF AN ANTI-LIMESTONE AND A SCALER!!​

THE VORTEX SOFTENER: A COMBINATION OF AN ANTI-LIMESTONE AND A SCALER!! ARE YOU MORE WHITE VINEGAR OR CHEMICALS? On this video you will see a sanitary hydraulic network which descales naturally thanks to our VORTEX SOFTENER system , we can clearly see the limestone plates coming off the piping. (Video made on an industrial cooling tower network) WHERE […]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!